Grøn lasagne
Lasagne kan laves på mange forskellige måder, men denne grøntsagslasagne er super lækker.
Næringsindhold
- Energi pr. person:672 Kcal
- Fedt:29 %
- Protein:17 %
- Kulhydrat:54 %
Grøn lasagne til 4 personer
Ingredienser
- Grøn lasagne
- 300 g friske lasagneplader
- 1 stort spids- eller savojkål
- 1 aubergine
- 1 squash
- ½ dl olivenolie
- salt, peber
- 2 dåser hakkede tomater
- 2 spsk soltørret tomatpesto
- 250 g ricotta eller hytteost
- 300 g groft brød.
Sådan laver du grøn lasagne
- Kog lasagnepladerne i letsaltet vand i 3 minutter.
- Snit kålen og skær aubergine og squash i tern.
- Steg aubergine og squash gylden i olie ved god varme.
- Tilsæt kål og steg endnu 1-2 minutter. Krydr med salt og peber.
- Bland tomaterne med pesto og smag til med salt og peber.
- Læg lasagnepladerne lagvis med kålblandingen, tomatsauce og ricotta. Slut af med tomat og ricotta.
- Bag lasagnen ved 225 grader i ca. 15 minutter. Servér med groft brød.