Grøntsagslasagne

Grøn lasagne

Lasagne kan laves på mange forskellige måder, men denne grøntsagslasagne er super lækker.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    672 Kcal
  • Fedt:
    29 %
  • Protein:
    17 %
  • Kulhydrat:
    54 %

Grøn lasagne til 4 personer

Ingredienser

  • Grøn lasagne
  • 300 g friske lasagneplader
  • 1 stort spids- eller savojkål
  • 1 aubergine
  • 1 squash
  • ½ dl olivenolie
  • salt, peber
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 2 spsk soltørret tomatpesto
  • 250 g ricotta eller hytteost
  • 300 g groft brød.

Sådan laver du grøn lasagne

  1. Kog lasagnepladerne i letsaltet vand i 3 minutter.
  2. Snit kålen og skær aubergine og squash i tern.
  3. Steg aubergine og squash gylden i olie ved god varme.
  4. Tilsæt kål og steg endnu 1-2 minutter. Krydr med salt og peber.
  5. Bland tomaterne med pesto og smag til med salt og peber.
  6. Læg lasagnepladerne lagvis med kålblandingen, tomatsauce og ricotta. Slut af med tomat og ricotta.
  7. Bag lasagnen ved 225 grader i ca. 15 minutter. Servér med groft brød.