Opskrift på grøn pastasalat

Grøn pastasalat

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    560 Kcal
  • Fedt:
    19 %
  • Protein:
    24 %
  • Kulhydrat:
    57 %

4

Ingredienser

  • 250 g kogt småpasta f.eks. skruer
  • 2 stilke fintsnittet bladselleri
  • 200 g broccolibuketter
  • 150 g velafdryppede, grillede artiskokker
  • 1 god håndfuld spæde spinatblade
  • 300 g stegt eller grillet kyllingebryst i mindre stykker
  • 50 g grønne oliven.
  • Kapersdressing:
  • 1,5 dl fløde 9%
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 tsk sennep
  • 1 spsk finthakkede kapers
  • 1 knsp sukker
  • 2 mosede ansjoser
  • salt, peber.
  • 200 g lange strimler af ristet brød.

Sådan gør du

  1. Bland alle ingredienserne til salaten i en stor skål.
  2. Rør fløden med citronsaft, sennep, kapers og sukker samt de mosede ansjoser. Smag til med salt og peber og lad dressingen stå 5 minutter, før den blandes med salaten, der serveres med lange strimler ristet brød.