Grønne fiskefrikadeller chili og lime

Grønne fiskefrikadeller chili og lime

Urterne, chili og lime giver fiskefrikadellerne et eksotisk touch.

Ingredienser

  • 7-8 stk.
  • 500 g frisk fiskefars fra fiskehandleren
  • skal fra 1 lime, økologisk
  • 1 frisk chili
  • 1 lille bundt frisk koriander
  • 1 bundt dild
  • 1 spsk salt
  • ½ tsk peber
  • 2 spsk olivenolie

Sådan gør du:

  1. Bland fiskefars med lime. Tilsæt hakket chili, koriander, dild og salt og peber. Prøvesteg en enkel delle og smag om farsen indeholder nok salt.
  2. Form dellerne med en ske og steg dem gyldne på begge sider. Lad dem bage færdig i ovnen på 200 grader.
  3. Smager skønt på rugbrød eller med bagte rodfrugter. Du kan også koge lidt nudler og blande dem med masser af frisk grønt som gulerødder, peberfrugter og evt. fintsnittet kål.
  4. 139 kcal pr. styk, 75 g.
  5. Prøv også kyllingedeller med cashewnødder
  6. Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter/