Grønne fiskefrikadeller chili og lime
Urterne, chili og lime giver fiskefrikadellerne et eksotisk touch.
Ingredienser
- 7-8 stk.
- 500 g frisk fiskefars fra fiskehandleren
- skal fra 1 lime, økologisk
- 1 frisk chili
- 1 lille bundt frisk koriander
- 1 bundt dild
- 1 spsk salt
- ½ tsk peber
- 2 spsk olivenolie
Sådan gør du:
- Bland fiskefars med lime. Tilsæt hakket chili, koriander, dild og salt og peber. Prøvesteg en enkel delle og smag om farsen indeholder nok salt.
- Form dellerne med en ske og steg dem gyldne på begge sider. Lad dem bage færdig i ovnen på 200 grader.
- Smager skønt på rugbrød eller med bagte rodfrugter. Du kan også koge lidt nudler og blande dem med masser af frisk grønt som gulerødder, peberfrugter og evt. fintsnittet kål.
- 139 kcal pr. styk, 75 g.
- Prøv også kyllingedeller med cashewnødder
- Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter/