Skøn gulerodssuppe med ingefær

Nem gulerodssuppe med ingefær

Ugens grønne! Eller teknisk set orange opskrift... Servér en dampende varm suppe til kolde aftener. Her får du opskriften på en nem og lækker gulerodssuppe med ingefær - det er nem vegetarisk aftensmad og så smager det helt fantastisk. Se hvordan, du laver rygende varm gulerodssuppe me ingefær her:

Gulerodssuppe med ingefær til 4 personer

Total:40 minutter

Gulerodssuppe med ingefær

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Koge/stegetid: 20 min.
  • Fryse-egnet
  • 500 g gulerødder(i skiver)
  • 2 løg (finthakket)
  • 2 fed hvidløg (finthakket)
  • 20 g frisk ingefær (finthakket)
  • 30 g smør eller olivenolie
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 1 tsk stødt koriander
  • salt og peber
  • 1,5 -2 liter hønse- eller grønsagsbouillon
  • 2 spsk citronsaft
  • Tilbehør: 4 spsk cremefraiche og brød

Sådan laver du gulerodssuppe med ingefær

  1. Svits gulerødder, løg, hvidløg og ingefær blanke i en gryde med smør og tilsæt krydderier, salt og peber.
  2. Hæld bouillonen ved og lad det simre, til gulerødderne er helt møre — ca. 20 min.
  3. Blend suppen jævn og smag til med citronsaft, salt og peber.
  4. Servér suppen med cremefraiche og brød.