Havregrød med tørret og friske æbler, kanel og mandler

Havregrød med tørret og friske æbler, kanel og mandler

4

Total:20 minutter

Ingredienser

  • 3 dl havregryn
  • 7 ½ dl vand
  • 2 revne æbler
  • ½ tsk fint salt
  • 1 dl tørrede æbletern fra Urtekram
  • Topping:
  • 2 syrlige, faste æbler
  • 4 spsk tørrede æbletern
  • 100 g mandler, hele eller grofthakkede
  • 1 drys stødt kanel

Sådan gør du

  1. Bring havregryn og vand til en simren, tilsæt revne æbler, salt og æbletern, og lad grøden koge under låg i 10-12 min. Har grynene ligget i blød fra natten forinden, kan kogetiden reduceres en smule. Servér grøden med friske æbler i både, lidt tørrede æbletern, mandler og et drys kanel.
  2. TIP! Sæt havregrynene i blød med vandet aftenen forinden, så får du den mest fløjlsbløde grød.