Havregrød med tørret og friske æbler, kanel og mandler
4
Total:20 minutter
Ingredienser
- 3 dl havregryn
- 7 ½ dl vand
- 2 revne æbler
- ½ tsk fint salt
- 1 dl tørrede æbletern fra Urtekram
- Topping:
- 2 syrlige, faste æbler
- 4 spsk tørrede æbletern
- 100 g mandler, hele eller grofthakkede
- 1 drys stødt kanel
Sådan gør du
- Bring havregryn og vand til en simren, tilsæt revne æbler, salt og æbletern, og lad grøden koge under låg i 10-12 min. Har grynene ligget i blød fra natten forinden, kan kogetiden reduceres en smule. Servér grøden med friske æbler i både, lidt tørrede æbletern, mandler og et drys kanel.
- TIP! Sæt havregrynene i blød med vandet aftenen forinden, så får du den mest fløjlsbløde grød.
PRØV OGSÅ: Pizza med jordskok og bresaola