-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”

Mindre madspild: Havregrødspandekager med blommer
Rest: Havregrød. Ofte har vi havregrød tilbage fra morgenmaden. Har du også det, så gem den, og lav de skønneste pandekager.
2 personer
Total:10 minutter
Ingredienser
- 2-3 blommer
- 2 spsk flydende honning eller ahornsirup
- 4 dl havregrød (f.eks. fra dagen før)
- 1 dl mælk (mere hvis behov)
- 2 spsk sukker
- 3 æg
- 2 tsk bagepulver
- 1-2 tsk stødt kardemomme
- lidt olie
SÅDAN GØR DU
Sådan gør du:
- Skær blommerne i mundrette stykker, og kassér stenene.
- Vend blommerne med honning.
- Pandekager: Pisk havregrøden sammen med mælk og sukker (du kan lune den en smule, hvis den er for stiv).
- Pisk æg i, og kom bagepulver og kardemomme i.
- Steg 6-8 pandekager i lidt olie på en varm pande.
- Servér med blommer evt. sirup eller honning.