Havregrynssmåkager med solsikkekerner
Sådan bager du lækre hjemmebagte havregrynssmåkager
(ca. 16 stk.)
Ingredienser
- Arbejdstid: 15 min.
- Bagetid: 10 min.
- Ikke fryse-egnede – opbevares i en kagedåse
- Ingredienser:
- 1 æg
- 150 g sukker
- 75 g smør
- 150 g finvalsede havregryn
- 2 spsk hvedemel
- 1 tsk bagepulver
- 25 g solsikkekerner
- Pisk æg og sukker, tildet skummer. Hældsmeltet smør i. Blandhavregryn, mel ogbagepulver og rør deti blandingen sammenmed solsikkekernerne.
- Sæt kagerne på en bageplademed bagepapir.Lav kager af 1 spiseskefulddej, men sætkun 6-8 kager på hverbageplade, da kagerneflyder ud.
- Bag demstraks i en 175 gradervarm ovn i ca. 10 min.,eller til de er lysebrune.Lad kagerne stivne lidt,før de tages af bagepladen.
- Opbevar demi en kagedåse eller ien anden tætsluttendebeholder.