Havregrynssmåkager med solsikkekerner

Havregrynssmåkager med solsikkekerner

Sådan bager du lækre hjemmebagte havregrynssmåkager

(ca. 16 stk.)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 15 min.
  • Bagetid: 10 min.
  • Ikke fryse-egnede – opbevares i en kagedåse
  • Ingredienser:
  • 1 æg
  • 150 g sukker
  • 75 g smør
  • 150 g finvalsede havregryn
  • 2 spsk hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 25 g solsikkekerner

  1. Pisk æg og sukker, tildet skummer. Hældsmeltet smør i. Blandhavregryn, mel ogbagepulver og rør deti blandingen sammenmed solsikkekernerne.
  2. Sæt kagerne på en bageplademed bagepapir.Lav kager af 1 spiseskefulddej, men sætkun 6-8 kager på hverbageplade, da kagerneflyder ud.
  3. Bag demstraks i en 175 gradervarm ovn i ca. 10 min.,eller til de er lysebrune.Lad kagerne stivne lidt,før de tages af bagepladen.
  4. Opbevar demi en kagedåse eller ien anden tætsluttendebeholder.