Havrequinoa cookies med valnødder
Sunde cookies med valnødder - se her, hvordan du bager cookies med havregrynquinoamel og valnødder.
24 stk.
Total:12 minutter
Havrequinoa cookies med valnødder
- 125 g grove havregryn
- 125 g quinoamel
- ¼ tsk salt
- 60 g valnødder
- ½ tsk natron
- 125 g smør, evt. kokosolie
- 125 g ahornsirup
- 60 g evt. mørk chokolade 70-85 %
Sådan gør du:
- Mal 50 g af havregrynene til mel i en elektrisk kværn.
- Kom det i en skål med de hele havregryn, mel og salt. Hak valnødderne og bland dem i sammen med natron.
- Lun smør og ahornsirup, rør det godt sammen og hæld det op i de tørre ingredienser.
- Vil du have chokolade i dine cookies, er det nu, du hakker chokoladen og ælter den hurtigt i.
- Saml dejen og lad den hvile tildækket i køleskab en time.
- Form 24 kugler og tryg dem flade på en bageplade med bagepapir.
- Bag ca. 12 minutter ved 180° varmluft.