Hawaii pizzasnegle

Hawaii pizzasnegle med ananas og skinke

Lækre pizzasnegle med ananas og skinke - perfekte til madpakken eller picnickurven!

15 stk.

Total:30 minutter

Ingredienser

  • 4 dl lunkent vand
  • 25 g gær
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 tsk. salt
  • 3 dl grahamsmel
  • ca. 430 g pizzamel
  • Fyld:
  • 1 1/2 dl tomatketchup
  • 175 g skinke i strimler
  • 4 afdryppede skiver ananas fra dåse
  • 150 g reven mild 30+ ost, f.eks. Cantenaar eller en danbo
  • 2 tsk. oregano

Sådan bager du pizzasnegle

  1. Udrør gæren i vandet. Tilsæt de øvrige ingredienser, og ælt dejen smidig. Stil dejen til hævning et lunt sted ca. i 1 timetildækket.
  2. Udrul dejen til en rektangel på 30 x 20 cm. Smør ketchup på. Fordel skinke og ananastern over. Drys med ost og oregano. Rul sammen til en roulade, og skær den i 2 cm tykke skiver.
  3. Læg sneglene på bagepapir, og bag dem ved 200 gr. i ca. 18 min. på midterste ovnribbe.