-
Kæmpe comeback: Her er vinderen af "Spillet"
-
Undrer du dig også? Sådan foregår optagelserne i finalen af "Spillet"
-
Mohamed åbner op om svær tid: - Der var råb, skrig og smerte
-
Efter konflikt i ”Spillet”: Sådan er forholdet i dag
-
Oliver Stanescu åbner op om misbrug: Tog stoffer på hospitalet
-
Fulde under optagelserne til "Spillet"
-
Anna Lin følte sig overvåget efter "Spillet": Det var helt skørt
-
Bag kameraerne: Sådan fungerer panelet i "Spillet"
-
Da Vicki Berlin mødte sin store kærlighed, var hun forlovet med en anden
-
Vicki Berlin med stor kritik af "Spillet": Mit livs dårligste beslutning
-
Sofie Stougaard var lige blevet gift, da hun mødte sit livs kærlighed
-
Jim Lyngvild var tæt på at trække sig: Jeg kunne ikke mere

Hele kyllingelår marineret i røget paprika, mørkt øl og honning
Sprødstegte kyllingelår marineret i øl og honning. Mums. En knasende grøn salat giver friskt modspil, og har du brug for lidt ekstra substans, så er kogte nye kartofler heller ikke tossede hertil.
Ingredienser
- 4 hele overlår
- 1 strøget tsk røget paprika
- 1 tsk sød paprika
- 2 spsk ketchup
- 1 spsk frisk ingefær, revet
- 1 tsk tabascosovs
- 2 spsk honning
- 5 dl mørkt øl, gerne ale, porter eller lignende
- 2 spsk frisk timian, hakket
- salt
- Grøn salat:
- 1 bakke blandede grønne salater
- 1 fennikel, snittet i tynde skiver
- 1 julesalat eller anden bitter salat
- 3 spsk olivenolie
- 3 spsk lys balsamicoeddike
- lidt dild til at toppe salaten med
Sådan gør du:
- Bland paprika, røget paprika, ketchup, ingefær, tabascosovs, honning, øl og hakket timian, og marinér kyllingelårene i blandingen. Lad dem trække i mindst et par
- timer, men gerne natten over.
- Grill kyllingelårene ca. 5 minutter på hver side, men tjek, at kyllingesaften er gennemsigtig, før du tager dem af grillen. Hvis ikke, så giv dem et par minutter mere, de må gerne blive sprøde. Drys salt på.
- Lav imens en enkel grøn salat med fennikel og lidt bitter julesalat, vendt med olivenolie og balsamicoeddike, og servér til den grillede kylling.