Hindbærcooler med melon, jordbær og æblesaft

Hindbærcooler med melon, jordbær og æblesaft

Køl ned i varmen med en lækker hindbærcooler med frisk melon, jordbær og æblesaft.

ca. 4 glas

Ingredienser

  • 800 g rørsukker
  • 500 dl vand
  • 1 spsk. friskrevet ingefær
  • Frugtsaft:
  • ½ vandmelon el. ¼ alt efter størrelse (uden kerner)
  • 200 g hindbær
  • 200 g jordbær
  • ca. 1 dl ingefærsirup
  • Desuden:
  • 1 håndfuld isterninger
  • 1 liter koldpresset æblemost

Hindbærcooler med melon, jordbær og æblesaft

  1. Kom sukker, vand og friskrevet ingefær i en gryde, og kog det ind til sirup i en gryde uden låg. Afkøl siruppen. Sigt ingefæren fra, og hæld siruppen på flaske.
  2. Blend frugter og sirup til en tyk saft. Kom 2½ dl vandmelonsaft i et glas med isterninger, og fyld op med æblemost.