Hjemmelavet chokoladebar

Hjemmelavede chokoladebarer

Design dine egne fine chokoladebarer med masser af farver. Find frysetørrede bær, nødder, lakrids og tørrede blomster frem fra skabet, og slip fantasien fri. Det er nemt og noget så hyggeligt. En opskrift af Maja Ambeck Vase.

6 små chokoladebarer

Total:1 time

Ingredienser

  • 200 g Dulcey fra Valrhona
  • (eller din favorit)
  • 50 g saltede peanuts
  • frysetørrede bær, nødder,
  • lakrids, tørrede blomster, salt m.m.

Sådan laver du chokoladebarer

  1. Smelt chokoladen i en skål over vandbad. Hak peanuts, og rør dem i den smeltede ­chokolade. Fordel massen i små, aflange forme (ca. 3,5 x 10), og pynt med frysetørrede bær, nødder, lakrids, tørrede blomster m.m.
  2. Sæt formene i køleskabet, indtil choko­laden er stivnet, og pak dem forsigtigt ind
  3. i cellofan. Opbevar dem i køleskabet eller i et køligt rum indtil servering/foræring.

Tip

Brug gerne mousseringe uden bund eller kageforme af silikone, så får du nemt chokoladebarerne ud, når chokoladen er stivnet. Om formene er firkantede eller runde er ikke så vigtigt.