Hjemmelavede chokoladebarer
Design dine egne fine chokoladebarer med masser af farver. Find frysetørrede bær, nødder, lakrids og tørrede blomster frem fra skabet, og slip fantasien fri. Det er nemt og noget så hyggeligt. En opskrift af Maja Ambeck Vase.
6 små chokoladebarer
Total:1 time
Ingredienser
- 200 g Dulcey fra Valrhona
- (eller din favorit)
- 50 g saltede peanuts
- frysetørrede bær, nødder,
- lakrids, tørrede blomster, salt m.m.
Sådan laver du chokoladebarer
- Smelt chokoladen i en skål over vandbad. Hak peanuts, og rør dem i den smeltede chokolade. Fordel massen i små, aflange forme (ca. 3,5 x 10), og pynt med frysetørrede bær, nødder, lakrids, tørrede blomster m.m.
- Sæt formene i køleskabet, indtil chokoladen er stivnet, og pak dem forsigtigt ind
- i cellofan. Opbevar dem i køleskabet eller i et køligt rum indtil servering/foræring.