Påskeæg med smag af hvid chokolade, brombær og lakrids
Selvfølgelig er der massevis af lækre påskeæg i butikkerne, men det er slet ikkesvært at lave sine egne – her med smag af hvid chokolade, brombær og lakrids.
10 små påskeæg
Total:25 minutter
Ingredienser
- Påskeæg med hvidchokolade, brombær og lakrids
- Fyld:
- 100 g marcipan
- 50 g hvid chokolade
- 1 spsk citronsaft
- 1 spsk frysetørret brombær
- 1/2 tsk lakridspulver
- Overtræk og pynt:
- 100 g hvid chokolade
- 1 spsk tørrede, spiselige blomster
- * Fyld: Riv marcipanen groft, og kom den i en skål.
- Smelt chokoladen i en skål over vandbad, og rør den i.
- Rør citronsaft, frysetørret brombær og lakridspulver i. Smag til!
- Form små æg af massen, og sæt dem på køl en halv time.
- * Overtræk: Smelt chokoladen i en skål over vandbad, (og temperer den – det vil sige chokoladen har en temperatur omkring 30 grader før du overtrækker.)
- Placer et æg på en gaffel, og dyp den i chokoladen.
- Pynt med tørrede blomster.
- Gentag med resten af æggene.
- Sæt æggene på køl, indtil chokoladen er stivnet.
9 skønne hjemmelavede påskeæg
-
Lav dit eget påskeæg
-
Påskeæg med pistacie og syltet ingefær
-
Påskeæg med hård og blød nougat
-
Hjemmelavede påskeæg med pistacie og orangenougat
-
Lav dine egne påskeæg med nougat og marcipan
-
Chokoladepåskeæg
-
Påskeæg med smag af hvid chokolade, brombær og lakrids
-
Nemme påskeæg med kokos, du hurtigt kan lave
-
Chokoladeæg med irish coffee