Hjemmelavet Daim
Findes der noget bedre end en bid knasende sprød Daim? Det skulle da lige være en bid knasende sprød HJEMMELAVET Daim... Her får du en skøn opskrift på Daim:
Ca 20 stykker Daim
Total:45 minutter
Ingredienser
- 100 g smør
- 250 g lyst rørsukker
- 50 g lys sirup
- 1 tsk salt
- 75 g mandler
- ca. 300 g mælkechokolade
Sådan laver du hjemmelavet Daim
- Kom smør, sukker, sirup og salt i en gryde. Varm op, og rør massen sammen. Kog massen, til den er gyldenbrun og karamelagtig.
- Blend mandlerne til en grov mandelmel, og vend i karamelmassen. Lad det simre yderligere 3-5 minutter.
- Fordel hurtigt karamellen på et stykke bagepapir, og lad det størkne. Det betyder ikke så meget hvilken form. Læg det evt. i køleskabet.
- Temperer chokoladen.
- Knæk karamellen i ca. 20 stykker, og vend forsigtigt i chokoladen. Afdryp, og lad dem tørre på et stykke bagepapir.
Skøn julekonfekt: 10 skønne opskrifter på juleknas & konfekt
Julens dejligste opskrifter
-
Sådan får du sværen på flæskestegen sprød
-
12 gode tip: Sådan laver du den bedste risengrød
-
5 lækre opskrifter: Sådan laver du nemt hvid gløgg
-
Jødekager: Den bedste opskrift
-
Hjemmelavede klejner: Farmors bedste opskrift
-
Blomsterbergs brunkager
-
Fedtebrød med romglasur
-
Test dig selv: Hvilken julesmåkage er du?
-
Julens varme drikke: Hvid gløgg med lakrids, romtoddy & julekaffe
-
Opskrift på de lækreste julefrikadeller
-
Vaniljekranse fra Den Gamle By
-
Klassisk ribbensteg med sprød svær
-
Julefrokost: Moderne opskrifter med et strejf af traditioner
-
Sådan finder du gaven til hende, der har alt
PRØV OGSÅ:Hjemmelavet Toffifee
SE OGSÅ:Guide til chokoladetemperering