Hønsesalat på sprøde bruschetta
4 pers.
Ingredienser
- 10 grønne asparges
- 3 spsk. mayonnaise
- 2 spsk. cremefraiche 18 %
- 1 tsk. dijonsennep
- 1/4 tsk. sukker
- 2 tsk. citronsaft
- 200 g koldt kyllingekød i mindre stykker
- salt, peber
- 1 stilk bladselleri i små tern
- 8 skiver flute
- 1 fed hvidløg
- Pynt:
- hakket persille og evt. oliven i skiver
- Skær den træede ende af aspargesene. Skær aspargesene i 2 cm stykker, og kog dem 3 min. i letsaltet vand. Lad dem dryppe af i en sigte.
- Rør mayonnaise, cremefraiche, sennep, sukker og citronsaft sammen. Vend asparges og kyllingekød i. Smag til med salt og peber. Vend bladselleritern i.
- Rist fluteskiverne, og gnid dem med hvidløgsfeddet. Fordel hønsesalaten over eller server den i en skål. Pynt med persille og evt. oliven.