Hønsesalat på sprøde bruschetta

Hønsesalat på sprøde bruschetta

4 pers.

Ingredienser

  • 10 grønne asparges
  • 3 spsk. mayonnaise
  • 2 spsk. cremefraiche 18 %
  • 1 tsk. dijonsennep
  • 1/4 tsk. sukker
  • 2 tsk. citronsaft
  • 200 g koldt kyllingekød i mindre stykker
  • salt, peber
  • 1 stilk bladselleri i små tern
  • 8 skiver flute
  • 1 fed hvidløg
  • Pynt:
  • hakket persille og evt. oliven i skiver

  1. Skær den træede ende af aspargesene. Skær aspargesene i 2 cm stykker, og kog dem 3 min. i letsaltet vand. Lad dem dryppe af i en sigte.
  2. Rør mayonnaise, cremefraiche, sennep, sukker og citronsaft sammen. Vend asparges og kyllingekød i. Smag til med salt og peber. Vend bladselleritern i.
  3. Rist fluteskiverne, og gnid dem med hvidløgsfeddet. Fordel hønsesalaten over eller server den i en skål. Pynt med persille og evt. oliven.