One pot: Hurtig paella med fisk
Nem og lækker paella med fisk - denne paella er hurtigt lavet og du kan lave den i ovnen. Se her, hvordan du gør:
Hurtig paella med fisk til 4 personer
Total:45 minutter
Ingredienser
- 1 fed hvidløg
- 1 porre
- 2 bøftomater
- 1 spsk. smør
- 1 spsk. olivenolie
- 250 g paellaris
- 1 nip safran
- 2 tsk. stærk paprika
- 1 citron
- 6-7 dl vand
- salt og peber
- 600 g knurhanefilet eller anden fast fiskefilet
- 400 g edamamebønner
- 1 bundt bredbladet persille
- Tilbehør: 1 citron
Sådan laver du hurtig paella med fisk
- Tænd ovnen på 200 gr.
- Pil og hak hvidløg. Skyl og rens porren. Snit den fint. Skyl og skær tomaten i kvarter.
- Smelt smør og olie i en gryde. Svits hvidløg og porre. Kom risene i gryden, og svits med, til de bliver klare. Kom tomatbådene i gryden sammen med safran, paprika og saften af 1 citron.
- Hæld vand i gryden, og rør godt rundt. Læg låg på, og lad det simrekoge i 15-20 min. Hold øje med, at gryden ikke koger tør, i så fald tilsæt lidt mere vand.
- Krydr fisken med salt og peber.
- Læg fisken ovenpå risen sammen med edamamebønner. Læg låg igen på gryden, og sæt den i ovnen i 8-10 minutter.
- Skyl og hak persillen, og drys den over den færdige ret.
- Server paella og fisk med citronbåde.