Opskrift på pasta med svampe

Hurtig pasta med svampe

Nem og lækker pastaret du kan lave på 15 minutter - servér den skønne pastaret med svampe og spinat med gedeost på toppen.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    708 Kcal
  • Fedt:
    26 %
  • Protein:
    16 %
  • Kulhydrat:
    58 %

Nem pasta til 4 personer

Ingredienser

  • 500 g båndpasta
  • 500 g rensede svampe, gerne forskellige
  • 4 hakkede skalotteløg
  • 4 fed knust hvidløg
  • 1/2 dl olivenolie
  • 200 g baby spinat
  • salt, peber
  • 4 små runde cremede gedeoste.

Sådan gør du

  1. 1. Kog pastaen al dente som anvist.
  2. 2. Skær de største svampe i lidt mindre stykker. Steg svampe, løg og hvidløg i olie 4-5 minutter ved jævn varme. Tilsæt spinat samt friskkogt pasta og bland godt.
  3. 3. Smag til med salt og peber og servér med ost skåret i halve skiver på toppen.