Hurtig pasta med svampe
Nem og lækker pastaret du kan lave på 15 minutter - servér den skønne pastaret med svampe og spinat med gedeost på toppen.
Næringsindhold
- Energi pr. person:708 Kcal
- Fedt:26 %
- Protein:16 %
- Kulhydrat:58 %
Nem pasta til 4 personer
Ingredienser
- 500 g båndpasta
- 500 g rensede svampe, gerne forskellige
- 4 hakkede skalotteløg
- 4 fed knust hvidløg
- 1/2 dl olivenolie
- 200 g baby spinat
- salt, peber
- 4 små runde cremede gedeoste.
Sådan gør du
- 1. Kog pastaen al dente som anvist.
- 2. Skær de største svampe i lidt mindre stykker. Steg svampe, løg og hvidløg i olie 4-5 minutter ved jævn varme. Tilsæt spinat samt friskkogt pasta og bland godt.
- 3. Smag til med salt og peber og servér med ost skåret i halve skiver på toppen.