Hvidkålssuppe med kylling

Hvidkålssuppe med kylling

Mættende suppe, der med fiber- og proteinrig kål og kylling booster forbrændingen.

4

Ingredienser

  •  [250 kcal pr. portion]
  • 800 g kyllingebryst
  • olivenolie til stegning
  • 1 tsk karry
  • ½ tsk stødt spidskommen
  • 2 fed hvidløg
  • 300-400 g hvidkål, snittet i tynde strimler
  • ½ liter vand
  • saften fra en økologisk limefrugt
  • 1 tsk friskrevet peberrod
  • evt. lidt friskhakket løvstikke til pynt

Sådan laver du hvidkålssuppe:

  1.  1/ Læg kyllingen i en gryde, dæk den med vand, og lad den simre i ca. 20 min.
  2. 2/ Svits karry, spidskommen og hvidløg i olie. Kom snittet hvidkål i, og steg et par minutter. Kom herefter vand, limesaft og peberrod, og lad det koge, til kålen er mør.
  3. 3/ Riv kyllingen i strimler, og kom ned i suppen.
  4. 4/ Anret suppen i skåle, og pynt med friskhakket løvstikke. Servér.