Hvidkålssuppe med kylling
Mættende suppe, der med fiber- og proteinrig kål og kylling booster forbrændingen.
4
Ingredienser
- [250 kcal pr. portion]
- 800 g kyllingebryst
- olivenolie til stegning
- 1 tsk karry
- ½ tsk stødt spidskommen
- 2 fed hvidløg
- 300-400 g hvidkål, snittet i tynde strimler
- ½ liter vand
- saften fra en økologisk limefrugt
- 1 tsk friskrevet peberrod
- evt. lidt friskhakket løvstikke til pynt
Sådan laver du hvidkålssuppe:
- 1/ Læg kyllingen i en gryde, dæk den med vand, og lad den simre i ca. 20 min.
- 2/ Svits karry, spidskommen og hvidløg i olie. Kom snittet hvidkål i, og steg et par minutter. Kom herefter vand, limesaft og peberrod, og lad det koge, til kålen er mør.
- 3/ Riv kyllingen i strimler, og kom ned i suppen.
- 4/ Anret suppen i skåle, og pynt med friskhakket løvstikke. Servér.
PRØV OGSÅ: Løgsuppe med rosmarin og kødboller