Hvidkålssuppe med rodfrugter
En skøn suppe med kraft og smag. Hvidkålssuppen er fuld af smag og vitaminer til dig i den kolde tid.
Hvidkålssuppe med rodfrugter til 4 personer
Total:30 minutter
Ingredienser
- 1/4 hvidkål
- 2 porrer
- 2 persillerødder
- 2 gulerødder
- 50 g bacon i små tern
- 1 spsk. olie
- 1½ l hønsesuppe eller bouillon
- 125 g pasta, f.eks. spagetti eller makaroni knækket i mindre stykker
- salt, peber
- Tilbehør: flute eller groft brød
Sådan laver du hvidkålssuppe med rodfrugter
- Skær hvidkålen i tynde strimler, de rensede porrer i lange, tynde strimler og persillerødder og gulerødder i tynde skiver.
- Svits først bacon et par min. i olie i en gryde. Tilsæt grønsagerne, og svits dem kort med.
- Tilsæt suppen, og kog det hele ca. 20 min. under låg.
- Kog pastaen efter anvisningen på emballagen, og afdryp den i en sigte.
- Kom pastaen i suppen, og varm den kort igennem. Smag til med salt og peber.