Hvidkålssuppe opskrift

Hvidkålssuppe med rodfrugter

En skøn suppe med kraft og smag. Hvidkålssuppen er fuld af smag og vitaminer til dig i den kolde tid.

Hvidkålssuppe med rodfrugter til 4 personer

Total:30 minutter

Ingredienser

  • 1/4 hvidkål
  • 2 porrer
  • 2 persillerødder
  • 2 gulerødder
  • 50 g bacon i små tern
  • 1 spsk. olie
  • 1½ l hønsesuppe eller bouillon
  • 125 g pasta, f.eks. spagetti eller makaroni knækket i mindre stykker
  • salt, peber
  • Tilbehør: flute eller groft brød

Sådan laver du hvidkålssuppe med rodfrugter

  1. Skær hvidkålen i tynde strimler, de rensede porrer i lange, tynde strimler og persillerødder og gulerødder i tynde skiver.
  2. Svits først bacon et par min. i olie i en gryde. Tilsæt grønsagerne, og svits dem kort med.
  3. Tilsæt suppen, og kog det hele ca. 20 min. under låg.
  4. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen, og afdryp den i en sigte.
  5. Kom pastaen i suppen, og varm den kort igennem. Smag til med salt og peber.