Opskrift på indisk karrykylling

Indisk karrykylling

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    536 Kcal
  • Fedt:
    19 %
  • Protein:
    28 %
  • Kulhydrat:
    53 %

4

Ingredienser

  • 3 dl upolerede basmatiris
  • 4 kyllingefileter, 600 g
  • 1 spsk olie
  • 2 tsk karry, vælg en god stærk type
  • 3 rødløg
  • 2 chili uden kerner
  • 2 fed hvidløg
  • 1 stor moden, men fast mango
  • 5-6 tomater
  • salt, peber
  • 2 tsk nigella eller sort sesam.

Sådan gør du

  1. Kog risene som anvist.
  2. Skær kyllingefileterne i strimler, og svits dem i olie sammen med karry. Tilsæt rødløg i skiver, hakket hvidløg og mango i tern og rists yderligere 2-3 minutter.
  3. Hak tomaterne og tilsæt dem. Steg endnu et par minutter og smag til med salt og peber.
  4. Drys med nigella og servér med ris.