Japansk panerede skinkeschnitzler

Japansk panerede skinkeschnitzler

4 personer

Ingredienser

  • 4 skinkeschnitzler
  • 1 sammenpisket æg
  • 2 spsk. sojasauce
  • 1 spsk. friskreven ingefær
  • 3 dl pankorasp (brug alternativt alm. rasp)
  • 1 tsk. salt
  • peber
  • 2 spsk. olivenolie
  • 25 g smør
  • Tilbehør:
  • ris, sojasauce, dampede grønne asparges dryppet med mild sesamolie og citronsaft eller olivenolie.

  1. Vend schnitzlerne i sammenpisket æg med sojasauce og ingefær. Vend dem herefter i rasp blandet med salt og peber. Varm olie og smør op på en pande, til smørret er afbruset. Brun først schnitzlerne på hver side, og steg dem herefter ca. 3 min. på hver side ved jævn varme.
  2. Server schnitzlerne med det foreslåede tilbehør.