John Prices æggekage

John Prices æggekage

Æggekage er hurtigt og nemt at lave, og man kan sagtens nå det, selv på en fortravlet dag. Denne æggekage smager af forår, selv midt i vintermørket.„Nogle tilsætter æggemassen lidt mel rørt op med mælk. Det er nu ikke nogen særlig god idé, da mælken udskiller vand, og melet tynger“

(4 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 30 min.
  • Bagetid: Ca. 15 min
  • Ikke fryse-egnet
  • Ingredienser:
  • 8 æg (str. mellem)
  • ½ tsk salt
  • 1 knsp cayennepeber
  • ca. 50 g smør
  • 200 g pillede rejer (i lage)
  • 1 lille glas asparges
  • purløg eller persille (hakket)

  1. Pisk æggene godt sammen,Price foreslår, atman slår luft ind i æggemasseni 10-15 min. Pisksalt og cayennepeberi.
  2. Smelt smørret på enpande og lad det brunelet. Hæld æggemassenpå panden og lad æggemassenstivne ved jævnvarme.
  3. Kom fyldet på,lige inden æggemassener helt stivnet. Drys medhakkede krydderurter førservering.