John Prices æggekage
Æggekage er hurtigt og nemt at lave, og man kan sagtens nå det, selv på en fortravlet dag. Denne æggekage smager af forår, selv midt i vintermørket.„Nogle tilsætter æggemassen lidt mel rørt op med mælk. Det er nu ikke nogen særlig god idé, da mælken udskiller vand, og melet tynger“
(4 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 30 min.
- Bagetid: Ca. 15 min
- Ikke fryse-egnet
- Ingredienser:
- 8 æg (str. mellem)
- ½ tsk salt
- 1 knsp cayennepeber
- ca. 50 g smør
- 200 g pillede rejer (i lage)
- 1 lille glas asparges
- purløg eller persille (hakket)
- Pisk æggene godt sammen,Price foreslår, atman slår luft ind i æggemasseni 10-15 min. Pisksalt og cayennepeberi.
- Smelt smørret på enpande og lad det brunelet. Hæld æggemassenpå panden og lad æggemassenstivne ved jævnvarme.
- Kom fyldet på,lige inden æggemassener helt stivnet. Drys medhakkede krydderurter førservering.