Jordbær med lakridscreme og hvid chokolade
Forkæl dig selveller dine gæster med sommerens nemmeste dessert.
Jordbær med lakridscreme og hvid chokolade
Vores variant af jordbær med fløde, nu med lakridscreme og hvid chokolade.
Tid: ca. 15 min.
(4 pers.)
500 g jordbær
ca. 2-3 spsk. sukker
50 g hvid chokolade
2 skiver rugbrød
Lakridscreme:
2 dl piskefløde
1 dl cremefraiche, 18 %
1 spsk. flormelis
Annonse
2-3 tsk. lakridspulver
1. Skyl og nip jordbærrene. Drys dem med lidt sukker.
2. Lav spåner af chokoladen, eller hak den fint.
3. R ist rugbrødet hårdt på begge sider, og hak det fint.
4. Pisk fløden til let skum, og vend forsigtigt med cremefraiche, flormelis og lakridspulver.
5. Fordel jordbærrene i skåle, og hæld lakridscreme over. Drys med rugbrød, og top med hvid chokolade.
► SE OGSÅ: Hindbæris
► SE OGSÅ: Ispinde med mango og jordbær
► SE OGSÅ: 5 opskrifter med sommersøde jordbær