Julegazpacho
Gazpacho som du kender den, men med et strejf af jul. En opskrift af Frantz Maurice Scott.
4 personer
Ingredienser
- 1 agurk
- 1 rød peberfrugt
- 1 dåse flåede tomater
- 1-2 fed hvidløg
- 1 dl kokosmælk
- 1 spsk olivenolie
- 75 g peanuts
- 2 lime, saften heraf
- 1 spsk julekrydderier
- (nelliker, allehånde, kanel, stjerneanis)
- salt og peber
Sådan gør du
- Skær agurken og peberfrugten i store stykker.
- Kom dem i en blender sammen med flåede tomater, hvidløg, kokosmælk, olivenolie, peanuts, lime, julekrydderier, og blend godt.
- Stil den på køl 1-2 timer. Server julegazpachoen i shotglas med knuste isterninger.
Julens dejligste opskrifter
-
Sådan får du sværen på flæskestegen sprød
-
12 gode tip: Sådan laver du den bedste risengrød
-
5 lækre opskrifter: Sådan laver du nemt hvid gløgg
-
Jødekager: Den bedste opskrift
-
Hjemmelavede klejner: Farmors bedste opskrift
-
Blomsterbergs brunkager
-
Fedtebrød med romglasur
-
Test dig selv: Hvilken julesmåkage er du?
-
Julens varme drikke: Hvid gløgg med lakrids, romtoddy & julekaffe
-
Opskrift på de lækreste julefrikadeller
-
Vaniljekranse fra Den Gamle By
-
Klassisk ribbensteg med sprød svær
-
Julefrokost: Moderne opskrifter med et strejf af traditioner
-
Sådan finder du gaven til hende, der har alt