Server julegazpachoen i shotglas med knuste isterninger.

Julegazpacho

Gazpacho som du kender den, men med et strejf af jul. En opskrift af Frantz Maurice Scott.

4 personer

Ingredienser

  • 1 agurk
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 dåse flåede tomater
  • 1-2 fed hvidløg
  • 1 dl kokosmælk
  • 1 spsk olivenolie
  • 75 g peanuts
  • 2 lime, saften heraf
  • 1 spsk julekrydderier
  • (nelliker, allehånde, kanel, stjerneanis)
  • salt og peber

Sådan gør du

  1. Skær agurken og peberfrugten i store stykker.
  2. Kom dem i en blender sammen med flåede tomater, hvidløg, kokosmælk, olivenolie, peanuts, lime, julekrydderier, og blend godt.
  3. Stil den på køl 1-2 timer. Server julegazpachoen i shotglas med knuste isterninger.

Tip

Server gazpachoen som suppe med hjemmelavede surdejsboller med valnødder.