Kakaomandler og chokolade-abrikoser

Kakaomandler og chokolade-abrikoser

Alle ingredienserne i denne farverige opskrift er med til at sikre en stabil blodsukkerbalance.

Ingredienser

  • 6 portioner
  • 100 g mandler
  • 2 spsk kakaopulver
  • 100 g mørk chokolade 70-85 %
  • 50 g abrikoser
  • 20 g hasselnøddeflager

Sådan gør du

  1. 1/ Kom mandler og kakaopulver i en frysepose, og ryst dem.
  2. 2/ Smelt chokoladen over et vandbad.
  3. 3/ Dyp abrikoserne i smeltet chokolade, så halvdelen er dækket, og herefter i hasselnøddeflager.
  4. 4/ Servér kakaomandler og abrikoser med chokolade i en smuk skål – og nyd dem.
  5. [160 kcal pr. portion]
  6. Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter
SE OGSÅ på Boligliv.dk: Bag til den lille sult