Kålsalat med spejlæg og rød chili
4
Ingredienser
- 2 spsk jordnøddeolie
- 4 tsk sennepsfrø
- 2 tsk stødt spidskommen
- 2 rødløg
- 400 g spidskål el. hvidkål
- 2 tsk gurkemeje
- 6 tomater
- 4 spsk vand
- 1 rød chili
- 2 spsk kokosmel
- 1 lime, saften heraf
- ½ bdt koriander
- 4 spejlæg
- 2 tsk nigellafrø
Sådan gør du
- 1/ Varm olien op på en pande, og tilsæt sennepsfrø og spidskommen – svits krydderierne under omrøring i ca. 1 minut.
- 2/ Skær løg og kål i meget tynde strimler, og tilsæt det sammen med gurkemeje og tomater i små tern. Rør det hele godt sammen, og lad det simre i ca. 3-4 minutter, hvorefter der tilsættes en smule vand.
- 3/ Lad det simre endnu nogle minutter, hvorefter finthakket chili, kokosmel, limesaft og koriander røres i. Smag retten til, og servér den med spejlæg og nigellafrø på toppen.
- [275 kcal pr. portion]