Kålsalat med spejlæg og rød chili

Kålsalat med spejlæg og rød chili

4

Ingredienser

  • 2 spsk jordnøddeolie
  • 4 tsk sennepsfrø
  • 2 tsk stødt spidskommen
  • 2 rødløg
  • 400 g spidskål el. hvidkål
  • 2 tsk gurkemeje
  • 6 tomater
  • 4 spsk vand
  • 1 rød chili
  • 2 spsk kokosmel
  • 1 lime, saften heraf
  • ½ bdt koriander
  • 4 spejlæg
  • 2 tsk nigellafrø

Sådan gør du

  1. 1/ Varm olien op på en pande, og tilsæt sennepsfrø og spidskommen – svits krydderierne under omrøring i ca. 1 minut.
  2. 2/ Skær løg og kål i meget tynde strimler, og tilsæt det sammen med gurkemeje og tomater i små tern. Rør det hele godt sammen, og lad det simre i ca. 3-4 minutter, hvorefter der tilsættes en smule vand.
  3. 3/ Lad det simre endnu nogle minutter, hvorefter finthakket chili, kokosmel, limesaft og koriander røres i. Smag retten til, og servér den med spejlæg og nigellafrø på toppen.
  4. [275 kcal pr. portion]