Kalv med rosmarinrødder
Næringsindhold
- Energi pr. person:502 Kcal
- Fedt:17 %
- Protein:34 %
- Kulhydrat:49 %
4
Ingredienser
- 3/4 kg skrællet rødbede
- 3/4 kg skrællet gulerod
- 1 spsk olivenolie
- 3 rosmarinkviste
- salt og peber.
- 4 kalvemedaljoner af tykstegsfilet hver på 150 g
- 1 pose baby spinat
- 200 g groft brød.
Sådan gør du
- Skær rodfrugterne i mindre stykker og vend dem olivenolie.
- Kom rodfrugterne i et ovnfast fad, krydr med rosmarin, salt og peber. Lad lidt krydderi blive tilbage til kalven. Bag rodfrugterne 30 min. ved 225 grader.
- Krydr kalvemedaljonerne med rosmarin, salt og peber og steg dem 3-4 min. på hver side afhængig af tykkelse.
- Anret kødet på en bund af frisk spinat, og servér med rodfrugter samt groft brød.