Opskrift på kalv med rosmarinrødder

Kalv med rosmarinrødder

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    502 Kcal
  • Fedt:
    17 %
  • Protein:
    34 %
  • Kulhydrat:
    49 %

4

Ingredienser

  • 3/4 kg skrællet rødbede
  • 3/4 kg skrællet gulerod
  • 1 spsk olivenolie
  • 3 rosmarinkviste
  • salt og peber.
  • 4 kalvemedaljoner af tykstegsfilet hver på 150 g
  • 1 pose baby spinat
  • 200 g groft brød.

Sådan gør du

  1. Skær rodfrugterne i mindre stykker og vend dem olivenolie.
  2. Kom rodfrugterne i et ovnfast fad, krydr med rosmarin, salt og peber. Lad lidt krydderi blive tilbage til kalven. Bag rodfrugterne 30 min. ved 225 grader.
  3. Krydr kalvemedaljonerne med rosmarin, salt og peber og steg dem 3-4 min. på hver side afhængig af tykkelse.
  4. Anret kødet på en bund af frisk spinat, og servér med rodfrugter samt groft brød.