Kalvekebab med gulerodstzatziki

Kalvekebab med gulerodstzatziki

Få Vægtkonsulenternes lækre opskrift på kalvekebab med en skøn gulerodstzatziki.

(1 person)

Ingredienser

  • Ingredienser:
  • 25 g løg
  • 1 tsk. persille
  • ½ fed hvidløg
  • 170 g hakket kalvekød uden fedt
  • 5 g barbecuesovs
  • salt og peber
  • 50 g squash
  • 50 g cherrytomater
  • Gulerodstzatziki:
  • 100 g gulerod
  • ½ fed hvidløg
  • 50 g DDV-yoghurt 7%
  • dild

  1. Hak løg, persille og hvidløg. Kom det i en skål sammen med kalvekød, barbecuesovs, salt og peber, og rør det sammen til en fars. Form til kødboller.
  2. Flæk squashen på langs og skær den i skiver.
  3. Træk skiftevis squash, kødboller og tomater på spyd og grill, til kødbollerne er gennemstegte.
  4. Gulerodstzatiki: Riv guleroden groft. Bland presset hvidløg med yoghurt, klippet dild og salt i en skål og tilsæt gulerod. Lad tzatzikien trække i 5-10 min. inden servering.
  5. Servér de grillede kebabspyd med gulerodstzatzikien.