Kalvekebab med gulerodstzatziki
Få Vægtkonsulenternes lækre opskrift på kalvekebab med en skøn gulerodstzatziki.
(1 person)
Ingredienser
- Ingredienser:
- 25 g løg
- 1 tsk. persille
- ½ fed hvidløg
- 170 g hakket kalvekød uden fedt
- 5 g barbecuesovs
- salt og peber
- 50 g squash
- 50 g cherrytomater
- Gulerodstzatziki:
- 100 g gulerod
- ½ fed hvidløg
- 50 g DDV-yoghurt 7%
- dild
- Hak løg, persille og hvidløg. Kom det i en skål sammen med kalvekød, barbecuesovs, salt og peber, og rør det sammen til en fars. Form til kødboller.
- Flæk squashen på langs og skær den i skiver.
- Træk skiftevis squash, kødboller og tomater på spyd og grill, til kødbollerne er gennemstegte.
- Gulerodstzatiki: Riv guleroden groft. Bland presset hvidløg med yoghurt, klippet dild og salt i en skål og tilsæt gulerod. Lad tzatzikien trække i 5-10 min. inden servering.
- Servér de grillede kebabspyd med gulerodstzatzikien.