Kæmperejer på spyd med fetasalat
Rejer er altid populært. Her serverer vi kæmperejer på spyd ledsaget af en lækker fetasalat.
2 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Kogetid: 8 min.
- Ikke fryse-egnede
- 12 pillede, rå kæmperejer (400 g)
- 1 fed hvidløg (finthakket)
- ½ spsk frisk oregano (hakket)
- 1 usprøjtet citron
- ½+2 spsk olie
- salt og peber
- 2-3 tomater (i skiver)
- 1 agurk (i skiver)
- ½ rødløg (fintsnittet)
- 75 g feta/salatost
- Tilbehør: evt. brød
- Vend rejerne med hvidløg, oregano, lidt fintrevet citronskal, olie, salt og peber. Lad dem trække i køleskabet, mens salaten tilberedes.
- Anret tomat og agurk på et fad og drys med rødløg og feta.
- Rør en dressing af 1 spsk citronsaft, 2 spsk olivenolie, finthakket oregano, salt og peber og dryp den over salaten.
- Træk rejerne på spyd og steg dem på en varm grill, grillpande eller under grillen i ovnen (3-4 min. på hver side).
- Servér straks – evt. med lidt grillstegt brød.