Kæmperejer på spyd med fetasalat

Kæmperejer på spyd med fetasalat

Rejer er altid populært. Her serverer vi kæmperejer på spyd ledsaget af en lækker fetasalat.

2 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Kogetid: 8 min.
  • Ikke fryse-egnede
  • 12 pillede, rå kæmperejer (400 g)
  • 1 fed hvidløg (finthakket)
  • ½ spsk frisk oregano (hakket)
  • 1 usprøjtet citron
  • ½+2 spsk olie
  • salt og peber
  • 2-3 tomater (i skiver)
  • 1 agurk (i skiver)
  • ½ rødløg (fintsnittet)
  • 75 g feta/salatost
  • Tilbehør: evt. brød

  1. Vend rejerne med hvidløg, oregano, lidt fintrevet citronskal, olie, salt og peber. Lad dem trække i køleskabet, mens salaten tilberedes.
  2. Anret tomat og agurk på et fad og drys med rødløg og feta.
  3. Rør en dressing af 1 spsk citronsaft, 2 spsk olivenolie, finthakket oregano, salt og peber og dryp den over salaten.
  4. Træk rejerne på spyd og steg dem på en varm grill, grillpande eller under grillen i ovnen (3-4 min. på hver side).
  5. Servér straks – evt. med lidt grillstegt brød.