Kanelcookies

Kanelcookies

Store, sprøde “cookies”. Der er mange gode sager i dejen, og det smages.

25 stk.

Ingredienser

  • 125 g smør (stuetemperatur)
  • 175 g farin
  • 125 g havregryn
  • 125 g mel
  • et nip salt
  • ½tsk. natron
  • ½tsk. bagepulver
  • 1 spsk. kanel
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 1 æg
  • 100 g hakket chokolade
  • 75 g hakkede nødder

  1. Rør farin og smør grundigt sammen. Tilsæt alt det øvrige på nær nødder og chokolade, og rør dejen sammen. Vend til sidst chokolade og nødder i dejen, og tril den til kugler, der sættes på pladen med god plads imellem sig.
  2. Giv kagerne et let tryk, så de bliver lidt flade, og bag dem ca. 15 min. ved 190 gr.