Opskrift på karrykrydret kyllingesuppe

Karrykrydret kyllingesuppe

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    590 Kcal
  • Fedt:
    30 %
  • Protein:
    24 %
  • Kulhydrat:
    46 %

4

Total:35 minutter

Ingredienser

  • 2 tsk majsolie
  • 2 spsk rød karrypasta
  • 2 grofthakkede løg
  • ½ finthakket, rød chili
  • ½ liter græskarkød i tern eller strimler
  • 350 g kyllingeinderfilet i tern eller strimler
  • 1 dåse kokosmælk light
  • 4- 5 dl hønsefond
  • salt, peber
  • 4 snittede grønne asparges
  • 2 snittede forårsløg
  • 1 bakke sukkerærtespirer.
  • 400 g ristet speltbrød.

Sådan gør du

  1. Varm olien og sauter karrypastaen kort heri under omrøring.
  2. Tilsæt løg, chili samt græskar og sauter videre i et par minutter, før kyllingekødet
  3. kommes ved og det hele sauteres i yderligere et par minutter.
  4. Hæld kokosmælk og bouillon i gryden og lad det hele snurre 12-15 minutter.
  5. Smag til med salt og peber og læg aspargesene i gryden de sidste minutter.
  6. Servér suppen med forårsløg og sukkerærtespirer samt brød.

Tip

Brug courgetter i stedet for græskar.