Karrykrydret kyllingesuppe
Næringsindhold
- Energi pr. person:590 Kcal
- Fedt:30 %
- Protein:24 %
- Kulhydrat:46 %
4
Total:35 minutter
Ingredienser
- 2 tsk majsolie
- 2 spsk rød karrypasta
- 2 grofthakkede løg
- ½ finthakket, rød chili
- ½ liter græskarkød i tern eller strimler
- 350 g kyllingeinderfilet i tern eller strimler
- 1 dåse kokosmælk light
- 4- 5 dl hønsefond
- salt, peber
- 4 snittede grønne asparges
- 2 snittede forårsløg
- 1 bakke sukkerærtespirer.
- 400 g ristet speltbrød.
Sådan gør du
- Varm olien og sauter karrypastaen kort heri under omrøring.
- Tilsæt løg, chili samt græskar og sauter videre i et par minutter, før kyllingekødet
- kommes ved og det hele sauteres i yderligere et par minutter.
- Hæld kokosmælk og bouillon i gryden og lad det hele snurre 12-15 minutter.
- Smag til med salt og peber og læg aspargesene i gryden de sidste minutter.
- Servér suppen med forårsløg og sukkerærtespirer samt brød.