Kartoffelsalat med asparges, bønner & røget ørred
Salat til middag - uhm.
4
Ingredienser
- 500 g nye, kogte kartofler
- 250 g grønne asparges
- 250 g røget ørred
- 200 g grønne bønner, salat og urter
- 1lime
- Dressing:
- 1 dl fraiche 6 %
- 1 spsk sennep
- 1 spsk honning
- røget salt, peber
- Råsyltede radiser:
- 1 stort bundt radiser
- 1 dl lys balsamico
- 35 g fint rørsukker
- 2 tsk flaget havsalt
- 2 tsk ristet fennikelfrø, spidskommen og koriander
- Sådan gør du: Skær kartoflerne i halve eller kvarter, snit asparges, og pluk fisken i mindre stykker. Bland de tre ting med de øvrige ingredienser samt den piskede dressing, som er smagt godt til med røget salt og peber. Anret med lime. Snit og kom radiserne i en skål. Rør og bland dem med de øvrige ingredienser, og lad dem trække i 20-30 minutter, så er de klar til brug. Radiserne kan opbevares i køleskab et par dage.
- Energi pr. person: 310 kcal, fedt 22 %, protein 24 %, kulhydrat 54 %