Kartoffelsalat med grønne asparges

Kartoffelsalat med grønne asparges

Spis den alene eller med saftige stegte kyllingelår.

4

Ingredienser

  • 1 kg små nye kogte kartofler
  • 1 bdt. grønne asparges
  • frisésalat
  • Dressing:
  • 1 spsk honning
  • 1 spsk sennep
  • 2 spsk lys balsamico
  • 1 spsk vand
  • 1 spsk olie
  • salt, peber
  • 3 spsk velafdryppede kapers
  • 1 tsk olivenolie.
  • 8 stegte kyllingelår

Sådan gør du:

  1. Del de større kartofler, og høvl aspargesene i tynde strimler. Bland kartofler, asparges og frisésalat. Rør dressingen sammen, og smag den til, før den blandes med salaten.
  2. Tryk kapers tørre. Varm olien i en pande, og rist kapers sprøde heri under omrøring. Drys dem over salaten, der serveres med stegte kyllingelår.
  3. Tip! Bag de stegte kyllingelår i ovnen ved 225° i ca. 30 minutter.
  4. Energi pr. person: 450 kcal, fedt 30%, protein 23%, kulhydrat 47%