Kartoffelsalat med grønne asparges
Spis den alene eller med saftige stegte kyllingelår.
4
Ingredienser
- 1 kg små nye kogte kartofler
- 1 bdt. grønne asparges
- frisésalat
- Dressing:
- 1 spsk honning
- 1 spsk sennep
- 2 spsk lys balsamico
- 1 spsk vand
- 1 spsk olie
- salt, peber
- 3 spsk velafdryppede kapers
- 1 tsk olivenolie.
- 8 stegte kyllingelår
Sådan gør du:
- Del de større kartofler, og høvl aspargesene i tynde strimler. Bland kartofler, asparges og frisésalat. Rør dressingen sammen, og smag den til, før den blandes med salaten.
- Tryk kapers tørre. Varm olien i en pande, og rist kapers sprøde heri under omrøring. Drys dem over salaten, der serveres med stegte kyllingelår.
- Tip! Bag de stegte kyllingelår i ovnen ved 225° i ca. 30 minutter.
- Energi pr. person: 450 kcal, fedt 30%, protein 23%, kulhydrat 47%