Kebab & 2 x salsa
Snup et spyd med i picnickurven.
4
Ingredienser
- 300-350 skinke- eller magert lammesmåkød
- 2 tsk olivenolie
- 1 spsk harissa
- 2 tsk flaget havsalt
- 4 store flade durumbrød
- Granatæblesalsa:
- 100 g granatæblekerner
- 1 udkernet, hakket agurk
- ½ hakket rødløg
- hakket mynte
- Hvidløgsyoghurt med ristede krydderier:
- 1 bæger yoghurt
- 1 tsk hver af spidskommen og korianderfrø
- 2-3 fed knust hvidløg
- frisk mynte
- evt. lime
- Sådan gør du: Kom kødet i en skål, vend det med olie, harissa samt salt, og sæt det på spid. Grill eller steg spiddene i 2-3 minutter på hver side. Lav salsaerne.
- Rør granatæbler, agurk og rødløg med frisk mynte, og smag til med salt og peber. Rist krydderierne på en tør pande, afkøl, og rør dem med yoghurt. Smag til med hvidløg samt salt og peber.
- Lun brødene, og fold dem om spiddene med lidt frisk mynte. Server med de to salsaer og evt. lime.