Opskrift på kikærtesalat med artiskok

Kikærtesalat med artiskok

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    660 Kcal
  • Fedt:
    27 %
  • Protein:
    19 %
  • Kulhydrat:
    54 %

4

Total:25 minutter

Ingredienser

  • 1 dåse, velafdryppede økologiske kikærter
  • 1 glas grillede artiskokker
  • 50 g semidried tomat
  • 1 bdt fintsnittede forårsløg
  • 1 bakke dadeltomater i halve
  • ½ bakke babyleaves eller babyspinat.
  • Dressing:
  • 1 spsk dijonsennep med honning
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 spsk æblecider eddike
  • 1 fed knust hvidløg
  • salt, groft kværnet peber.
  • 75 g høvlet parmesan eller lagret pecorino.
  • 400 g brød.

Sådan gør du

  1. Bland alle ingredienser til salaten i en skål.
  2. Rør dressingen sammen og smag den godt til, før den blandes med salaten, der serveres med tyndt høvlet parmesan eller pecorino på toppen.

Tip

Kikærter eller nødder er en nem måde at få en salat til at mætte mere på.