Kinesisk suppe med rejer og asparges

Kinesisk suppe med rejer og asparges

(2 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Kogetid: 15 min. (hvis bouillonen er færdiglavet)
  • Fryse-egnet
  • ½ liter god hønse- eller grønsagsbouillon
  • 2 tsk majsstivelse (Maizenamel)
  • 2 tsk sojasovs
  • Suppefyld:
  • 6-8 store kinarejer (pillede)
  • 6-8 grønne asparges
  • 2 skiver lime
  • Drys:
  • 1 håndfuld frisk koriander eller dild

  1. Jævn bouillonen, så denbliver lidt tyktflydende: Rør majsstivelse sammenmed sojasovs, pisk blandingen i suppenog kog ca. 4 min.
  2. Fyld: Bræk den seje ende af aspargeserne og del dem i mindre stykker. Kog suppen 3-4 min. med rejer, asparges og lime. Rør over hele grydens bund. Smag til med soja.
  3. Servéres rygende varm med koriandereller dild.