Kinesisk suppe med rejer og asparges
(2 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Kogetid: 15 min. (hvis bouillonen er færdiglavet)
- Fryse-egnet
- ½ liter god hønse- eller grønsagsbouillon
- 2 tsk majsstivelse (Maizenamel)
- 2 tsk sojasovs
- Suppefyld:
- 6-8 store kinarejer (pillede)
- 6-8 grønne asparges
- 2 skiver lime
- Drys:
- 1 håndfuld frisk koriander eller dild
- Jævn bouillonen, så denbliver lidt tyktflydende: Rør majsstivelse sammenmed sojasovs, pisk blandingen i suppenog kog ca. 4 min.
- Fyld: Bræk den seje ende af aspargeserne og del dem i mindre stykker. Kog suppen 3-4 min. med rejer, asparges og lime. Rør over hele grydens bund. Smag til med soja.
- Servéres rygende varm med koriandereller dild.