Kirsebærtrifli med makroner og mandler

Kirsebærtrifli med makroner og mandler

(2 pers.)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Stegetid: 3 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • 8 smuttede mandler
  • 50 g flødeost naturel
  • 1 spsk sukker
  • ¼ stang vanilje eller ¼ tsk vaniljesukker
  • ½ dl piskefløde
  • 1 glas dessertkirsebær
  • 8-10 makroner
  • evt. 2 spsk kirsebærlikør eller sherry

  1. Skær mandlerne i tynde skiver (tag evt. en hel fra) og rist dem på en tør pande.
  2. Pisk flødeost sammen med sukker og vaniljekorn og pisk fløden i lidt ad gangen – til det bliver en luftig creme.
  3. Knus makronerne groft og læg dem i bunden af 2 dessertglas eller asietter. Dryp med likør, sherry eller kirsebærsaft.
  4. Læg de afdryppede kirsebær ovenpå og slut af med creme, evt. den hele mandel og de ristede mandler.
  5. Stil desserterne koldt indtil brug.