Klar kyllingesuppe med grønkål, ingefær og chili

Klar kyllingesuppe med grønkål, ingefær og chili

De fleste grøntsager kan puttes i denne suppe, som med varmende ingefær og chili er en rigtig forkølelseskriger. Samtidig med bouillonens gode effekt på immunforsvaret får du nemlig ingefærens bakteriedræbende egenskaber og chiliens evne til at opløse slim.

Klar kyllingesuppe med grønkål, ingefær og chili til 4 personer

Total:45 minutter

Ingredienser

  • 1,2 l bouillon
  • 400 g kogt kylling, strimlet
  • 200 g grønkål, finthakket
  • 2 forårsløg, i tynde ringe
  • 2 cm ingefær, fintrevet
  • 1 rød chili, fintsnittet
  • 1 fed hvidløg, revet
  • salt
  • 1 spsk æbleeddike
  • evt. frisk koriander til servering.

Sådan laver du klar kyllingesuppe

  1. Varm bouillonen op (Se en opskrift her), og kom kyllingekødet i. Lad suppen småsimre i 4-5 minutter, til kyllingen er varm.
  2. Tilsæt grønkål, forårsløg, ingefær, chili og hvidløg, og smag suppen til med salt og æbleeddike.
  3. Drys grofthakket frisk koriander over ved servering.