Nemme pebernødder
Nem pebernøddedej, der kan formes direkte fra køleskabet.
Ca. 100 stk. pebernødder
Ingredienser
- Klassiske pebernødder
- 150 g mel
- 50 g smør
- 90 g sukker
- ½ tsk. kardemomme
- ¼ tsk. hjortetakssalt
- ½ tsk. nelliker
- et lille nip muskat
- 1 æg
Sådan laver du klassiske pebernødder
- 1. Smør og mel smuldres, blandes med sukker, hjortetakssalt og krydderier og æltes sammen med æg.
- 2. Dejen trilles til tynde stænger, der lægges side ved side på et meldrysset bord. Lidt mel sigtes over, og dejen skæres i små stykker, der lægges på pladen.
- 3. Pebernødderne bages ved 175 gr. i ca. 10 min.
12 skønne opskrifter på julens lækreste kager
SE OGSÅ:Glutenfri pebernødder
SE OGSÅ:Louise Bruuns sunde pebernødder