Opskrift på banankage

Kokos-banankage

Du skal selvfølgelig ikke spise løs af den her kage, hvis du vil tabe dig, men kagen er en god løsning, hvis du gerne vil have noget sødt uden at sætte sundheden over styr.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    240 Kcal

1 kokos-banankage

Ingredienser

  • 3 æg
  • 150 g rørsukker
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 1/2 teske natron eller bagepulver
  • 100 g hvedemel
  • 40 g kokosmel
  • 100 g smeltet afkølet smør
  • 1 stor banan
  • 75 g reven eller hakket mørk chokolade

Sådan laver du kokos-banankage

  1. Pisk æg, sukker og vanilje til du får en fin æggesnaps. Tilsæt det smeltede let afkølede smør. Rør sigtet mel og bagepulver sammen og vend forsigtigt disse to ting samt kokosmelet i smør-æggesnapsen. Tilføj most banan og chokolade.
  2. Varm ovnen på 175 grader og bag kagen i brødform i 50 min.
  3. 1 skive kage : 240 kcal.
  4. Se også opskrift på Power knækbrød.

Tip

Banan indeholder en del frugtsukker og du kan derfor med fordel bruge banan som erstatning for en del af den sukker, der skal bruges i opskriften.