Kokosboller - nul sukker & nul kulhydrat
Nul sukker og nul kulhydrat. Det et grundstenen i en af de effektive kure, du kan læse om i det nye fit living. Men sukkertrangen kan blive uudholdelig og så foreslår ernæringsterapuet Louise Bruun, at du sætter tænderne i en lækker kokosbolle. Få opskriften her - og styr sukkertrangen...
Ingredienser
- 100 g hørfrø
- 100 g kokosmel
- 100 g solsikkekerner
- 150 g mandler
- 6 æg
- 6 spsk ekstra jomfru kokosolie
- 1-2 spsk kanel
- 1 knsp havsalt
Sådan gør du:
- Alle ingredienserne kommes i en foodprocessor, dejen køres til en masse.
- Lav flade boller og bag i ovnen ved 150 grader i mellem 30 og 60 min. afhængig af, hvordan du bedst kan lide dem - prøv dig frem.
- Bollerne er uden mel og gær, så tilberedningstiden er kort. De er glutenfri, men smager lidt kageagtigt pga. kanelen.