snacks

Kokosboller - nul sukker & nul kulhydrat

Nul sukker og nul kulhydrat. Det et grundstenen i en af de effektive kure, du kan læse om i det nye fit living. Men sukkertrangen kan blive uudholdelig og så foreslår ernæringsterapuet Louise Bruun, at du sætter tænderne i en lækker kokosbolle. Få opskriften her - og styr sukkertrangen...

Ingredienser

  • 100 g hørfrø
  • 100 g kokosmel
  • 100 g solsikkekerner
  • 150 g mandler
  • 6 æg
  • 6 spsk ekstra jomfru kokosolie
  • 1-2 spsk kanel
  • 1 knsp havsalt

Sådan gør du:

  1. Alle ingredienserne kommes i en foodprocessor, dejen køres til en masse.
  2. Lav flade boller og bag i ovnen ved 150 grader i mellem 30 og 60 min. afhængig af, hvordan du bedst kan lide dem - prøv dig frem.
  3. Bollerne er uden mel og gær, så tilberedningstiden er kort. De er glutenfri, men smager lidt kageagtigt pga. kanelen.