Kokostoppe
Bliver man nogensinde træt af kombinationen af chokolade og appelsin. Nej, vel? Her er den puttet i klassiske kokostoppe.
CA. 20 stk.
Ingredienser
- 3 æg
- 75 g smeltet smør
- 3 spsk Sukrin Gold eller kokossukker
- 4 dl kokosmel
- 1 tsk vaniljepulver
- skal af 1 øko-appelsin
- 1 spsk kokosfibre
- 100 g mørk chokolade (70-85 %)
Sådan gør du:
- Pisk æggene godt sammen og tilsæt det smeltede smør. Rør derefter Sukrin Gold, kokosmel, vanilje og appelsinskal i. Kom til sidst kokosfibrene i og saml dejen. Opvarm ovnen til 170 grader. Læg dejen ud i små toppe på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i den varme ovn i 10-15 minutter, til de er let gyldne. Tag dem ud af ovnen og lad dem køle af på bagepladen. Smelt chokoladen i vandbad og dyp forsigtigt bunden af kokostoppene i den smeltede chokolade. Sæt dem til afkøling på et fad beklædt med bagepapir og sæt fadet i køleskabet, til chokoladen er stivnet.
- Opskriften stammer fra bogen ”MÆT & SLANK MED LCHF”, Jane Faerber, Politikens Forlag, 250 kr.