Krebse-cocktail

Krebse-cocktail

Nem og lækker forret med kogte pillede krebsehaler. Du kan også vælge at lave forretten med rejer.

4 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • 200 g kogte pillede krebsehaler (eller rejer)
  • 2 stk. hjertesalat (fine strimler)
  • 12 små gule og røde tomater (halve)
  • 2 avocadoer (uden sten, skiver)
  • Pikantdressing:
  • 2½ dl cremefraiche (18 %)
  • 1 spsk tomatpuré
  • evt. 1 fed hvidløg (knust)
  • ca. ½ tsk tabasco
  • salt og friskkværnet peber
  • Pynt: citronbåde og dildbuketter
  • Tilbehør: flute eller andet hvedebrød

  1. Rør ingredienserne til dressingen sammen.
  2. Bruger du frosne krebsehaler, skal de tøes op og dryppe af i en si.
  3. Anret strimlet salat, krebsehaler, tomater, avocado og dressing lagvist i fire portionsglas eller -skåle. Pynt med citron og dild. Servér med brød.