Krydrede skaldyr
Næringsindhold
- Energi pr. person:600 Kcal
- Fedt:20 %
- Protein:24 %
- Kulhydrat:56 %
4
Ingredienser
- 200 g ægnudler
- 1/2 dåse kokosmælk light
- 1-2 dl grøntbouillon
- 1-2 spsk grøn karrypasta – eller efter smag
- salt, evt. peber
- 200 g sukkerærter
- 200 g store rejer
- 200 g dampede kammuslinger
- lidt limesaft
- frisk mynte
- 1 stk citrongræs.
- 1 pakke naan-brød – gerne fuldkorns.
Sådan gør du
- Kog, afdryp og hold nudlerne varme. Varm kokosmælk og bouillon igennem og smag den til med grøn karrypasta samt salt og evt. peber efter behag. Læg sukkerærter, rejer og kammuslinger i saucen og lad den snurre ved svag varme et par minutter. Smag til med limesaft og mynte og bland nudlerne med den lækre sauce. Drys med fintsnittet citrongræs og servér med lunt naan-brød.
- TIP: Skaldyrene kan også serveres på spyd til nudlerne vendt med den krydrede sauce og sukkerærter