Krydret rejecocktail

Krydret rejecocktail

Prøv en lækker krydret version af en rejecocktail med koriander, chili og blodappelsin.

4

Ingredienser

  • Arbejdstid:
  • 25 min.
  • Kogetid:
  • 10 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • 2 dl appelsinsaft (gerne af blodappelsin)
  • 1 dl citronsaft
  • 1-2 fed hvidløg
  • ½ tsk knust tørret chili eller ½ frisk chili
  • 1 lille rødløg
  • 2-3 stilke blegselleri
  • 1 rød peberfrugt
  • 300 g rejer
  • 1-2 spsk olivenolie
  • 1 bdt frisk koriander
  • salt
  • Tilbehør: grøn salat, citronbåde og brød

Fremgangsmåde: Sådan laver du en krydret rejecocktail

  1. Kog appelsinsaft, citronsaft og knust hvidløg 10 min. og hæld det over i en skål.
  2. Tilsæt knust eller finthakket chili og lad det afkøle.
  3. Pil rødløget, halver det og snit det meget fint.
  4. Skræl selleristilkene og snit dem fint på skrå.
  5. Vask peberfrugten og skær den i tynde strimler.
  6. Vend rejer sammen med grønsager og den afkølede marinade.
  7. Tilsæt olivenolie, hakket koriander og smag til med salt.
  8. Anret i portionsglas eller en skål med fintsnittet grøn salat og citronbåde.