Krydret rejecocktail
Prøv en lækker krydret version af en rejecocktail med koriander, chili og blodappelsin.
4
Ingredienser
- Arbejdstid:
- 25 min.
- Kogetid:
- 10 min.
- Ikke fryse-egnet
- 2 dl appelsinsaft (gerne af blodappelsin)
- 1 dl citronsaft
- 1-2 fed hvidløg
- ½ tsk knust tørret chili eller ½ frisk chili
- 1 lille rødløg
- 2-3 stilke blegselleri
- 1 rød peberfrugt
- 300 g rejer
- 1-2 spsk olivenolie
- 1 bdt frisk koriander
- salt
- Tilbehør: grøn salat, citronbåde og brød
Fremgangsmåde: Sådan laver du en krydret rejecocktail
- Kog appelsinsaft, citronsaft og knust hvidløg 10 min. og hæld det over i en skål.
- Tilsæt knust eller finthakket chili og lad det afkøle.
- Pil rødløget, halver det og snit det meget fint.
- Skræl selleristilkene og snit dem fint på skrå.
- Vask peberfrugten og skær den i tynde strimler.
- Vend rejer sammen med grønsager og den afkølede marinade.
- Tilsæt olivenolie, hakket koriander og smag til med salt.
- Anret i portionsglas eller en skål med fintsnittet grøn salat og citronbåde.