Kylling

Kylling & bønnesalat

Italiensk mad med salsa af friske krydderurter og fyldig grøn salat

4

Ingredienser

  • 4 x 125 g kyllingebryst
  • 12 blade salvie
  • salt, peber
  • 6 tynde skiver parmaskinke
  • SALSA VERDE:
  • ½ dl mynteblade
  • ½ dl dildkviste
  • 1 dl persilleblade
  • 1 spsk kapers
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk lys balsamico
  • 1 tsk rørsukker
  • 3 spsk olivenolie
  • BØNNESALAT:
  • 300 g kogte grønne bønner
  • 1 snittet rødløg
  • 1 håndfuld persillekviste
  • el. babyspinat
  • SERVERING:
  • 300 g speltbrød

Sådan gør du:

  1. Bank hvert stykke kyllingekød fladt, skær det i 3 stykker, drys salt og peber på og læg et salvieblad på hvert stykke kød.
  2. Skær skinkeskiverne igennem på langs, sno en skive skinke om hver bid kylling, rul dem sammen og fordel dem på spid.
  3. Læg spiddene på en plade med bagepapir og bag dem ved 200- 225° i 12-15 min. Blend alle ingredienser til salsaen, smag godt til med salt og peber.
  4. Bland ingredienserne til salaten og server den til spiddene med salsa og groft brød.