Kylling & bønnesalat
Italiensk mad med salsa af friske krydderurter og fyldig grøn salat
4
Ingredienser
- 4 x 125 g kyllingebryst
- 12 blade salvie
- salt, peber
- 6 tynde skiver parmaskinke
- SALSA VERDE:
- ½ dl mynteblade
- ½ dl dildkviste
- 1 dl persilleblade
- 1 spsk kapers
- 1 fed hvidløg
- 1 spsk lys balsamico
- 1 tsk rørsukker
- 3 spsk olivenolie
- BØNNESALAT:
- 300 g kogte grønne bønner
- 1 snittet rødløg
- 1 håndfuld persillekviste
- el. babyspinat
- SERVERING:
- 300 g speltbrød
Sådan gør du:
- Bank hvert stykke kyllingekød fladt, skær det i 3 stykker, drys salt og peber på og læg et salvieblad på hvert stykke kød.
- Skær skinkeskiverne igennem på langs, sno en skive skinke om hver bid kylling, rul dem sammen og fordel dem på spid.
- Læg spiddene på en plade med bagepapir og bag dem ved 200- 225° i 12-15 min. Blend alle ingredienser til salsaen, smag godt til med salt og peber.
- Bland ingredienserne til salaten og server den til spiddene med salsa og groft brød.