Kylling & kikærter
Lynhurtig og supersprød ret til hverdag og weekend.
4
Ingredienser
- 4 stk. kyllingebryst
- 1,5 dl rasp
- ½ dl reven parmesan
- 1 tsk sød paprika
- salt, peber
- 1 spsk olivenolie til stegning
- Kikærtesalat:
- 2 gulerødder
- 1 dåse velafdryppede kikærter
- 1 håndfuld bredbladet persille, mynte og koriander
- 1 snittet rødløg
- Dressing:
- 2 spsk olivenolie
- 1 tsk harissa pasta
- 2-3 spsk lys balsamico
- 200 g fuldkornsbrød
- Sådan gør du: Flæk kyllingebrysterne igennem, så de stadig hænger sammen i den ene side – bred kødet ud, så det ligner en sommerfugl. Vend kyllingekødet i rasp blandet med parmesan og krydderier. Varm olien i en stor pande, og steg kyllingekødet gyldent og sprødt i 3-4 minutter på hver side. Høvl gulerødderne på langs, og bland dem med de øvrige ingredienser. Pisk dressingen sammen, og smag den godt til, før den vendes med salaten, der serveres til kødet med groft brød.
- Energi pr. person: 560 kcal, fedt30%, protein 26%, kulhydrat 44%