Kylling med chili-ingefær-marinade og salat med ærtespirer

Kylling med chili-ingefær-marinade og salat med ærtespirer

Nemt og lækkert med en dejlig spicy smag.

Ingredienser

  • 3-4 kyllingebryster
  • 1 tsk ingefær, fintrevet
  • 1½ spsk soja, f.eks. tamari
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 1½ spsk olivenolie
  • 1 tsk chili, finthakket
  • lidt blandet salat eller spinat
  • 75 g ærtespirer
  • ½-1 lime, saft heraf

Sådan gør du

  1. Krydr kødet med lidt salt og peber og olivenolie, og grill det, til det er gennemstegt 15-20 minutter. Bland ingefær med soja, hvidløg, olivenolie og chili. Skær kødet i skiver, og hæld marinaden over kødet.
  2. Bland salat og ærteskud, og bland med lidt limesaft. Anret det på et fad, og kom skiver af kylling med chili-ingefær-marinade over.
  3. Server kylling med chili-ingefær-marinade, salat og ærtespirer, og spis brød til.