Opskrift på kylling med mango og cashewnødder

Kylling med mango og cashewnødder

En asiatisk inspireret salat, der forener det salte, søde og sprøde.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    450 Kcal

2

Ingredienser

  • 300 g kylling i strimler
  • 2 fed hvidløg
  • 1 rød chili
  • 1 spsk tørret citrongræs (eller ½ frisk citrongræs)
  • 50 g sukkerærter
  • 3 spsk Fish Sauce
  • saften fra en lime
  • 3-5 dråber flydende sødemiddel
  • 1 bundt koriander, plukket
  • salt og peber
  • 1 mango, finthakket
  • 3-4 alm. tomater, finthakket
  • 1 stort blad iceberg
  • 40 g cashewnødder.

Sådan laver du kylling med mango:

  1. Steg kyllingestykkerne i meget varm olie i ca. 4 -5 minutter, til de er næsten gennemstegt. Tag dem op fra panden.
  2. Kom hvidløg og skiver af rød chili på panden i ca. 1 min. Kom kyllingen på igen i. Efter 1 minut tilsættes sukkerærter, Fish Sauce, limesaft, flydende sødemiddel, halvdelen af korianderen, salt og peber.
  3. Lige inden servering blandes finthakket mango og tomat i retten. Anret retten på stort iceberg-blad. Pynt med cashewnødder og resten af korianderen.