Kylling med mango og cashewnødder
En asiatisk inspireret salat, der forener det salte, søde og sprøde.
Næringsindhold
- Energi pr. person:450 Kcal
2
Ingredienser
- 300 g kylling i strimler
- 2 fed hvidløg
- 1 rød chili
- 1 spsk tørret citrongræs (eller ½ frisk citrongræs)
- 50 g sukkerærter
- 3 spsk Fish Sauce
- saften fra en lime
- 3-5 dråber flydende sødemiddel
- 1 bundt koriander, plukket
- salt og peber
- 1 mango, finthakket
- 3-4 alm. tomater, finthakket
- 1 stort blad iceberg
- 40 g cashewnødder.
Sådan laver du kylling med mango:
- Steg kyllingestykkerne i meget varm olie i ca. 4 -5 minutter, til de er næsten gennemstegt. Tag dem op fra panden.
- Kom hvidløg og skiver af rød chili på panden i ca. 1 min. Kom kyllingen på igen i. Efter 1 minut tilsættes sukkerærter, Fish Sauce, limesaft, flydende sødemiddel, halvdelen af korianderen, salt og peber.
- Lige inden servering blandes finthakket mango og tomat i retten. Anret retten på stort iceberg-blad. Pynt med cashewnødder og resten af korianderen.