Kyllinge bolognese

Kyllinge bolognese

4 personer

Ingredienser

  • 1 løg
  • 1 stilk bladselleri
  • 1 gulerod
  • 1 spsk. olivenolie
  • 50 g bacon i små tern
  • 400 g hakket kylling
  • 1 ds. flåede, hakkede tomater
  • 1 dl bouillon
  • salt, peber
  • 2 tsk. oregano
  • 400 g pasta, f.eks. fuldkornsbånd
  • 200 g cherrytomater
  • 1 dl basilikumblade
  • Tilbehør:
  • friskrevet parmesan og blandet salat

  1. Hak løg, bladselleri og gulerod fint. Svits det i olie i en gryde.
  2. Tilsæt bacon og hakket kyllingekød, og svits det med, til det har skiftet farve.
  3. Tilsæt flåede tomater, bouillon, salt, peber og oregano. Kog saucen ca. 20 min. Smag til med salt og peber.
  4. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen, og afdryp den i en sigte.
  5. Vend pastaen i kødsaucen, og server straks. Fordel halve cherrytomater og basilikum over pastaen.