Kyllinge bolognese
4 personer
Ingredienser
- 1 løg
- 1 stilk bladselleri
- 1 gulerod
- 1 spsk. olivenolie
- 50 g bacon i små tern
- 400 g hakket kylling
- 1 ds. flåede, hakkede tomater
- 1 dl bouillon
- salt, peber
- 2 tsk. oregano
- 400 g pasta, f.eks. fuldkornsbånd
- 200 g cherrytomater
- 1 dl basilikumblade
- Tilbehør:
- friskrevet parmesan og blandet salat
- Hak løg, bladselleri og gulerod fint. Svits det i olie i en gryde.
- Tilsæt bacon og hakket kyllingekød, og svits det med, til det har skiftet farve.
- Tilsæt flåede tomater, bouillon, salt, peber og oregano. Kog saucen ca. 20 min. Smag til med salt og peber.
- Kog pastaen efter anvisningen på emballagen, og afdryp den i en sigte.
- Vend pastaen i kødsaucen, og server straks. Fordel halve cherrytomater og basilikum over pastaen.